Seznamte se: ELDORÁDO!

602-379-842 (non-stop)

Náš táborový areál byl založen v 50. letech minulého století, po dlouhá desetiletí pak sloužil dětské prázdninové rekreaci pod názvem „pionýrský tábor Družstevník“. Fotografie z těch časů si můžete prohlédnout v naší galerii Cesta do ELDO-pravěku. Porevoluční změny však přinesly postupný pokles návštěvnosti a po několik sezón zůstal areál dokonce zcela opuštěný.

DT Eldorádo

Radikální obrat přinesl až rok 2004: Změna majitele, nový název (Družstevník střídá Eldorádo), nové logo, rozsáhlé investice, zavedení nové organizační a programové koncepce, vytvoření nových (vlastně prvních…) internetových stránek tábora a sestavení zcela nových pedagogických týmů jednotlivých turnusů – a nastal malý zázrak: Hned první sezóna, kdy nad areálem zavlála vlajka se smajlíkem, byla vyprodaná do posledního místečka!

DT Eldorádo

Od té doby se sice kapacita tábora zdvojnásobila, každoroční obsazení všech dostupných míst však i přesto nadále zůstává naší tradicí. Rozhodně to přitom nepovažujeme za samozřejmost: Nesmírně si ho znovu a znovu vážíme, coby nejspolehlivějšího ukazatele zájmu táborníků a důvěry jejich rodičů - a právě to jsou dvě křehké veličiny, o které jsme se už na samém počátku, v roce 2004, rozhodli bojovat především...

Pro bližší seznámení s Eldorádem můžete dále zvolit některou z následujících sekcí:

DT Eldorádo